péntek, június 14Építőipari hírek, cikkek
Shadow

Kapcsolt Gerébtokos Ablakok Szigetelési Javítása – Thermo Üvegezés és Modern Technológia

A kapcsolt gerébtokos ablakok szigetelési javítása elengedhetetlen a kényelem, energiahatékonyság és az ablakok hosszú élettartama szempontjából. A következőkben bemutatjuk a folyamat technikai leírását és a használt modern technológiákat.

A kapcsolt gerébtokos ablakok szigetelési javítása elengedhetetlen a kényelem, energiahatékonyság és az ablakok hosszú élettartama szempontjából. A következőkben bemutatjuk a folyamat technikai leírását és a használt modern technológiákat.

1. Thermo Üvegezés Beépítése: Az első lépés a régi szárnyakba új thermo üveg beépítése. Ez a lépés alapvetően javítja a hő- és hangszigetelést, biztosítva a modern technológiákat a régi ablakokban is.

2. Svéd Nútmarásos Szigetelés Külső Szárnyaknál: A külső szárnyak esetében svéd nútmarásos szigetelést alkalmaznak. Ez a technológia hatékonyan zárja el a huzatot és megakadályozza a hideg levegő bejutását, tovább növelve az ablakok szigetelési teljesítményét.

3. Szárnyak Beállítása és Passzintása: A következő lépésben a külső és belső szárnyakat beállítják és passzintják. Ennek célja, hogy biztosítsák a könnyed nyitást és zárást, valamint a pontos illeszkedést.

4. Szárnyak Javítása: Ha szükséges, javításokat végeznek a külső és belső szárnyakon, a záron és a kilincon. Ez biztosítja a megfelelő működést és hosszú élettartamot.

5. Ablakpárkány és Bádog Javítása: A részletes figyelem az ablakpárkány és a bádog javításának szentelődik, valamint az esővíz elvezetésének kialakítására. Tetőablakoknál is érdemes elvégezni ezt a javítást. Ennek célja, hogy megakadályozza a nedvesség bejutását és a károsodást.

6. Ablaktok Szigetelése Dagadó Hab Technológiával: Az ablaktok szigetelését mély befúrásos dagadó hab technológiával végzik. Ez a módszer biztosítja a körben teljes tok szigetelését, hatékonyan zárva ki a hőveszteséget.

7. Redőnytok Szigetelése XPS Habtáblával: A redőnytok szigeteléséhez XPS habtáblát használnak vastagításként, valamint perem hézag szigetelést alkalmaznak. Ez növeli a redőnytok szigetelésének hatékonyságát.

8. Teljes Körű Beállítás és Javítás: Végül mindent elvégeznek, ami a megfelelő működéshez és szigeteléshez szükséges. Ez magában foglalja az összes szükséges javítást és beállítást.

Ezek az intézkedések garantálják, hogy a kapcsolt gerébtokos ablakok optimális hő- és hangszigeteléssel rendelkezzenek, valamint megfelelően működjenek. Válassza a Varga Faipar Kft szakértelmét az ablakszigetelés javításához, és élvezze az otthona korszerűsített kényelmét és energiatakarékosságát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük