hétfő, július 15Építőipari hírek, cikkek
Shadow

Az Austrotherm Grafit 80: Kiemelkedő Hőszigetelés

Az építőiparban egyre nagyobb hangsúlyt kap a hatékony hőszigetelés, amely nem csak az energiafogyasztás csökkentésében, de a környezetvédelemben is fontos szerepet játszik. Az Austrotherm Grafit 80 egy olyan innovatív hőszigetelő anyag, amely kiváló tulajdonságainak köszönhetően ideális választás a modern építkezésekhez.

Az Austrotherm Grafit 80 egy olyan innovatív hőszigetelő anyag, amely kiváló tulajdonságainak köszönhetően ideális választás a modern építkezésekhez.

Műszaki Adatok

Az Austrotherm Grafit 80 műszaki adatai a következők:

– Termékosztály: EPS 80

– Hővezetési tényező (közölt érték): 0,031 W/mK

– Hővezetési tényező (tervezési érték): 0,031 W/mK

– Táblaméret: 1000 x 500 mm

Terméktulajdonságok

Az Austrotherm Grafit 80 számos kiemelkedő tulajdonsággal rendelkezik, amelyek hozzájárulnak a hatékony hőszigeteléshez és a felhasználók elégedettségéhez:

1. Ökológiailag kedvező: A termék környezetbarát anyagokból készül, így használata hozzájárul a fenntartható építkezéshez. Az ökológiai szempontok figyelembevételével csökkenthető az építkezések környezeti terhelése.

2. Kiváló hőszigetelő képesség: Az alacsony hővezetési tényező révén az Austrotherm Grafit 80 hatékonyan tartja meg a hőt, így jelentős mértékben csökkenthető a fűtési és hűtési költség. Ez a tulajdonság különösen fontos a hidegebb téli hónapokban és a forró nyári időszakban.

3. Kiváló tapadás: Az anyag kiváló tapadási tulajdonságokkal rendelkezik, ami megkönnyíti a felhasználását és biztosítja a hosszú élettartamot. Az építőiparban fontos a könnyű alkalmazhatóság, amelyet az Austrotherm Grafit 80 maximálisan biztosít.

Alkalmazási területek

Az Austrotherm Grafit 80 sokoldalúan alkalmazható különböző építési projektekben. Legyen szó új építésről vagy felújításról, ez a hőszigetelő lemez kiváló választás lehet homlokzati, lábazati, födém és tetőszigetelési munkákhoz. A termék magas minősége és megbízhatósága garantálja a hosszú távú elégedettséget.

Összegzés

Az Austrotherm Grafit 80 nem csupán egy hőszigetelő lemez, hanem egy olyan megoldás, amely hozzájárul az épületek energiahatékonyságának növeléséhez és a fenntartható fejlődéshez. A termék kiváló műszaki adatai és kedvező tulajdonságai miatt ideális választás minden olyan építkezési projektben, ahol fontos a hatékony és környezetbarát hőszigetelés.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük