hétfő, július 15Építőipari hírek, cikkek
Shadow

Rockwool Multirock Super kőzetgyapot 5 cm – A sokoldalú szigetelőanyag

A Rockwool Multirock Super többcélú, könnyű kőzetgyapot lemez egy kiváló választás, ha hő- és hangszigetelésről van szó. Ezt a magas minőségű szigetelőanyagot számos alkalmazási területen használhatjuk, legyen szó épületek külső vagy belső szigeteléséről.

A Rockwool Multirock Super többcélú, könnyű kőzetgyapot lemez egy kiváló választás, ha hő- és hangszigetelésről van szó.

Műszaki Adatok

– Táblaméret: 1000 x 610 mm

– Vastagság: 50 mm

– Hőátbocsátási tényező: 1,3 R m2 K/W

– m2 / csomag: 9,15 m2

– m2 / raklap: 137,25 m2

Kiemelkedő Jellemzők

Hőszigetelő Képesség:

A Rockwool Multirock Super kőzetgyapot lemez kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. A 1,3 R m2 K/W hőátbocsátási tényező biztosítja, hogy a hőveszteség minimális legyen, így hozzájárul az energiahatékonyság növeléséhez és a fűtési költségek csökkentéséhez.

Nem Éghető:

Ez a kőzetgyapot lemez nem éghető, hő hatására nem fejleszt füstöt, és nincs égvecsepegése. Képes megakadályozni a tűzterjedést, így növeli az épület tűzbiztonságát.

Hangszigetelés és Hangelnyelés:

Nemcsak a hőszigetelés terén nyújt kiváló teljesítményt, hanem hangszigetelő és hangelnyelő képessége is kiemelkedő. Ez különösen fontos olyan környezetekben, ahol a zajcsökkentés is lényeges szempont.

Víztaszító:

Teljes keresztmetszetében víztaszító, így a vízcseppek leperegnek a felületéről. Ez a tulajdonság hozzájárul a hosszú élettartamhoz és a tartóssághoz, mivel megakadályozza a nedvesség bejutását az anyagba.

Páraáteresztő:

A Rockwool Multirock Super páraáteresztő képessége gyakorlatilag megegyezik a levegőével, így biztosítva a megfelelő légáramlást és elkerülve a páralecsapódás okozta károsodásokat.

Stabilitás:

Az anyag nem zsugorodik és nincs hőmozgása, így hosszú távon is megőrzi formáját és szigetelő képességét.

Összegzés

A Rockwool Multirock Super kőzetgyapot lemez ideális választás mindazok számára, akik megbízható, sokoldalú és kiváló teljesítményű szigetelőanyagot keresnek. Legyen szó új építésről vagy felújításról, ez a termék minden esetben biztosítja a szükséges hő- és hangszigetelést, miközben hozzájárul az épület tűzbiztonságához és hosszú élettartamához.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük