hétfő, július 15Építőipari hírek, cikkek
Shadow

Mapei Ultraplan Maxi önterülő aljzatkiegyenlítő: Innovatív megoldás a tökéletes padlóalapért

A padlóburkolatok alapjának kiegyenlítése kritikus lépés bármilyen belsőépítészeti projekt során. A Mapei Ultraplan Maxi egy ultragyors szilárdulású, nagyon alacsony illékony szervesanyag-kibocsátású (VOC) önterülő aljzatkiegyenlítő simítóhabarcs, amely 3-30 mm rétegvastagságban alkalmazható. Ez a termék ideális választás mind az új, mind a meglévő beltéri aljzatok kiegyenlítésére, ahol követelmény a nagy ellenálló képesség.

A Mapei Ultraplan Maxi egy ultragyors szilárdulású, nagyon alacsony illékony szervesanyag-kibocsátású (VOC) önterülő aljzatkiegyenlítő simítóhabarcs, amely 3-30 mm rétegvastagságban alkalmazható.

Alkalmazási területek

Az Ultraplan Maxi kiválóan alkalmas új és meglévő beltéri aljzatok kiegyenlítésére, amelyek nincsenek kitéve felszivárgó nedvességnek. Az aljzatok kiegyenlítése elengedhetetlen ahhoz, hogy azok alkalmasak legyenek bármilyen padlóburkolat fogadására, legyen szó kerámiáról, márványról, parkettáról, szőnyegről vagy bármilyen más burkolóanyagról. Az Ultraplan Maxi alkalmazása biztosítja a felületek simaságát és egyenletességét, ami hosszú távon hozzájárul a burkolatok élettartamának növeléséhez.

Meglévő padlók kiegyenlítése előtt fontos megbizonyosodni arról, hogy az alapfelület szilárd, száraz és tiszta legyen. Az Ultraplan Maxi felhordása 3 és 30 mm közötti rétegvastagságban lehetséges, amely rugalmas alkalmazhatóságot biztosít különböző felületi egyenetlenségek esetén.

Műszaki adatok

Az Ultraplan Maxi műszaki jellemzői közé tartozik:

– Állag: finom por

– Szín: szürke

– Bedolgozási idő: 30-40 perc

– Kötési idő: 60-90 perc

– Járható: kb. 3 óra múlva

– Burkolható: 24-72 óra múlva, a rétegvastagságtól és hőmérséklettől függően

Előnyök

Az Ultraplan Maxi számos előnnyel rendelkezik, amelyek kiemelik a piacon lévő többi termék közül:

– Ultragyors szilárdulás: Az aljzat már 3 óra múlva járható, ami gyors munkavégzést tesz lehetővé.

– Alacsony VOC kibocsátás: Környezetbarát, egészségre ártalmatlan megoldás.

– Széles rétegvastagsági tartomány: 3-30 mm közötti felhordhatóság, ami nagy rugalmasságot biztosít különböző felületek kiegyenlítésénél.

– Kiváló felületi simaság: A finom por állagnak köszönhetően tökéletesen sima felületet eredményez.

Felhasználási javaslat

Az Ultraplan Maxi használata egyszerű és hatékony. A terméket vízzel kell elkeverni a megfelelő konzisztencia eléréséhez, majd az elkészült keveréket egyenletesen el kell teríteni az előkészített aljzaton. A termék gyors kötési idejének köszönhetően rövid időn belül folytatható a padlóburkolási munka.

Az Ultraplan Maxi ideális választás mind professzionális kivitelezők, mind otthoni barkácsolók számára, akik tökéletes és tartós aljzatkiegyenlítést szeretnének elérni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük