kedd, május 21Építőipari hírek, cikkek
Shadow

Megújuló Otthonok: Fedezze fel a BACHL Extrapor EPS 80 Homlokzati Hőszigetelés

A BACHL Extrapor EPS 80 egy olyan innovatív hőszigetelő megoldás, amely forradalmasítja a modern épületek homlokzatainak hőszigetelését. Ez a grafitadalékkal dúsított, expandált polisztirol keményhab lemez kivételes hővezetési tényezővel rendelkezik, ami λd = 0,031 W/mK értéket képvisel, és ezzel kiemelkedően alacsony hőátbocsátást biztosít. Az ilyen típusú hőszigetelés alkalmazása jelentősen csökkenti az energiafelhasználást, ami nem csak környezetbarát, de hosszú távon pénztárcabarát megoldás is.

BACHL Extrapor EPS 80 egy olyan innovatív hőszigetelő megoldás, amely forradalmasítja a modern épületek homlokzatainak hőszigetelését.

A BACHL Extrapor EPS 80 előnyei között kiemelkedik, hogy mind új, mind régi épületek hőszigetelésére egyaránt alkalmas. Ez azt jelenti, hogy bármely építési stílushoz és korhoz igazodva képes megoldást nyújtani a fokozott hőszigetelési igényekre. Különösen ajánlott alacsony energia-felhasználású és passzívházak esetén, ahol a kiemelkedő hőszigetelési képesség alapvető követelmény.

Azok számára, akik telekhatáron, utcafronton lévő épületekkel rendelkeznek, vagy korlátozott beépítési százalék, esetleg műemlékvédelmi korlátok miatt szorongatott helyzetben vannak, a BACHL Extrapor EPS 80 képes megoldást nyújtani. A lemez csiszolható felülete lehetővé teszi, hogy tökéletesen sík felület hozható létre, amely esztétikailag is megfelel a legmagasabb elvárásoknak.

A termék könnyű, pontos vágása (melegített fém huzallal) és a lépcsős élképzés lehetősége tovább növeli a felhasználóbarát jellegét, lehetővé téve a pontosabb és hőhídmentes elemcsatlakozások kialakítását. Ráadásul a kedvező tapadás, amely a legtöbb ragasztó esetében biztosítható, és a lemez alacsony testsűrűsége, ami könnyű mozgathatóságot eredményez, megkönnyíti a munkát a szakemberek számára.

Összefoglalva, a BACHL Extrapor EPS 80 egy kivételes hőszigetelő megoldás, amely előnyeivel minden építkezés során értékes lehet. Kiemelkedő hővezetési tényezője, alkalmazhatósága új és régi épületek esetén egyaránt, és felhasználóbarát jellemzői miatt kiváló választás azok számára, akik a hőszigetelés terén nem elégszenek meg kevesebbel. Az EPS 80-as lemezek alkalmazásával az otthonok nem csak melegebbek és kényelmesebbek lesznek, de jelentős energia-megtakarítást is lehetővé tesznek, hozzájárulva ezzel egy fenntarthatóbb jövő kialakításához.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük