hétfő, július 15Építőipari hírek, cikkek
Shadow

Sakret MTP Gépi hőszigetelő alapvakolat – 30 L

A Sakret MTP gépi hőszigetelő alapvakolat egy innovatív, mész-cement kötőanyagú vakolat, amely növelt perlit tartalommal rendelkezik, így kiváló választás kül- és beltéri felhasználásra egyaránt. Ez az alapvakolat ideális választás azok számára, akik megbízható és hatékony hőszigetelési megoldást keresnek épületeik számára.

A Sakret MTP gépi hőszigetelő alapvakolat egy innovatív, mész-cement kötőanyagú vakolat, amely növelt perlit tartalommal rendelkezik, így kiváló választás kül- és beltéri felhasználásra egyaránt.

Felhasználási terület

A Sakret MTP hőszigetelő alapvakolatot kül- és beltéren egyaránt alkalmazhatjuk. Különösen jól megfelel könnyűszerkezetek, például Heraklith panelek vakolásához. Az egy rétegű hőszigetelő alapvakolat ásványi könnyűadalékokkal van ellátva, melyek biztosítják a vakolat kiváló hőszigetelő tulajdonságait.

Tulajdonságok

– Jó páraáteresztő képesség: A vakolat lehetővé teszi a falak természetes lélegzését, így csökkentve a penészképződés esélyét és javítva a beltéri levegő minőségét.

– Hidrofób (víztaszító) tulajdonság: A hidrofób tulajdonság révén a vakolat ellenáll a víz behatolásának, ami különösen fontos a hosszú élettartam és az időjárásállóság szempontjából.

– Jó tapadás ásványi alapokon: A vakolat kiválóan tapad különböző ásványi alapfelületekre, biztosítva a stabil és tartós felületet.

– Könnyen feldolgozható: A Sakret MTP vakolat könnyen feldolgozható, ami jelentős idő- és munkaerő-megtakarítást eredményez a felhasználók számára.

– A1 tűzvédelmi osztály: Az A1 tűzvédelmi besorolás garantálja, hogy a vakolat nem éghető, így növeli az épület tűzbiztonságát.

– Egy rétegben 30mm vastagságig alkalmazható: Az egyszerű alkalmazás érdekében a vakolat egy rétegben akár 30 mm vastagságban is felhordható.

A Sakret MTP gépi hőszigetelő alapvakolat ideális választás mindazok számára, akik tartós, megbízható és könnyen alkalmazható hőszigetelési megoldást keresnek épületeik számára. Kiváló páraáteresztő képessége és víztaszító tulajdonsága révén hosszú távú védelmet nyújt, miközben hozzájárul az épületek energiatakarékosságához és komfortjához.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük