kedd, május 21Építőipari hírek, cikkek
Shadow

Porotherm Rapid + Dryfix 30 X-therm

Az építőipar folyamatos fejlődésének köszönhetően ma már környezetbarát és energiatakarékos megoldásokkal is építhetünk, amelyek nemcsak a környezetünket óvják, hanem hosszú távon jelentős megtakarítást is jelentenek. A Porotherm Rapid + Dryfix 30 X-therm tégla egy ilyen innovatív termék, amely kifejezetten lábazatok kialakításához lett fejlesztve. A hőszigeteléssel töltött csiszolt tégla és az extra ragasztó kombinációja tökéletes megoldást kínál Comfort és Classic tégláinkból épült falazatok kiegészítésére. Lássuk, miért érdemes ezt a terméket választani!

A Porotherm Rapid + Dryfix 30 X-therm tégla egy ilyen innovatív termék, amely kifejezetten lábazatok kialakításához lett fejlesztve. A hőszigeteléssel töltött csiszolt tégla és az extra ragasztó kombinációja tökéletes megoldást kínál Comfort és Classic tégláinkból épült falazatok kiegészítésére. Lássuk, miért érdemes ezt a terméket választani!

Kiemelkedő Hőszigetelő Képesség

A Porotherm Rapid + Dryfix 30 X-therm tégla 20 cm vastag kőzetgyapot hőszigetelést tartalmaz, amely a téglán belül van elhelyezve. Ezáltal nincs szükség a falazat utólagos, külső szigetelésére, ami nem csak időt, hanem pénzt is megtakarít. A hőszigetelési érték (U=0,21 W/m2K) kiemelkedően jó, így ez a termék 61%-kal jobb hőszigetelő-képességet nyújt, mint a hagyományos nútféderes téglák.

Gyors és Precíz Falazat

A Rapid technológia előnyei között szerepel a gyorsabb és precízebb falazat kivitelezése. A hagyományos falazási módszerekhez képest akár kétszer gyorsabb építést tesz lehetővé, ami jelentősen csökkenti az építkezés idejét és költségeit. Emellett kevesebb ivóvíz felhasználására van szükség a falazat építéséhez, ami nem csak gazdaságosabb, hanem környezettudatosabb megoldás is.

Környezetbarát és Energiahatékony Építkezés

A Porotherm Rapid + Dryfix 30 X-therm tégla használata lehetővé teszi, hogy építkezéseink során a fenntarthatóságot és az energiahatékonyságot helyezzük előtérbe. A tégla hőszigetelő képessége hozzájárul az épületek alacsony energiaigényéhez, csökkentve ezzel a környezeti lábnyomot és a hosszú távú költségeket.

Következtetés

A Porotherm Rapid + Dryfix 30 X-therm tégla tökéletes választás azok számára, akik modern, energiatakarékos és környezetbarát építkezési megoldásokat keresnek. A termék kiemelkedő hőszigetelő képessége, gyors és precíz falazati technológiája, valamint a környezettudatos aspektusai garantálják, hogy az épületek nem csak szépek és modernek legyenek, hanem hosszú távon fenntarthatóak és gazdaságosak is. Válassza a Porotherm Rapid + Dryfix 30 X-therm tégla rendszert, és építsen zöld jövőt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük