péntek, június 14Építőipari hírek, cikkek
Shadow

Barabás téglakő sárga-piros

A Barabás Téglakő új dimenziót nyit a külső tér burkolatában, ötvözve a hagyományos téglaburkolatok melegét és karakterét a modern térkövezési technológiák előnyeivel. A sárga-piros színkombináció különleges vizuális élményt nyújt, élénk és meleg árnyalataival kiemeli a kertek és kültéri területek természetes szépségét. Az 5 cm vastagságú Barabás Téglakő nemcsak esztétikailag vonzó, hanem rendkívül tartós és funkcionális megoldást kínál a különféle gyalogos és járműforgalmi területeken való alkalmazásra.

Az 5 cm vastag sárga-piros téglakő ára az anyag minőségét és tartósságát tükrözi, így az vásárlók hosszú távon értéket kapnak beruházásukért.

Műszaki adatok

– Méret: 24 x 12 cm

– Vastagság: 5 cm

– Szín: Sárga-piros

– Csomagolás: Egy raklapon 450 db, azaz 12,96 m²

Egy m² kialakításához 34,72 db téglakő szükséges, ami biztosítja a precíz és gazdaságos tervezést, valamint a telepítés egyszerűségét.

Alkalmazási területek

A Barabás Téglakő alkalmazása rendkívül sokoldalú, többek között az alábbi területeken:

– Térburkolatok: Kertek, teraszok, garázsfeljárók, járdák esztétikai és tartós burkolataként szolgál.

– Kerítések és építmények: Pillérek, oszlopok, kerítések építésére alkalmas, emellett kert körüli építmények, mint padok, növénytámaszok, grillezők és díszkutak kialakításához is ideális.

– Hőszigetelés védelem: Védő homlokzati falazatok, lábazatok, támfalak készítésére is használható, javítva ezzel az építmények hőszigetelését.

– Kerti lépcsők és hidak: Kerti lépcsők, gyaloghidak kialakítására kínál tartós és esztétikus megoldást.

Ár és gazdaságosság

A Barabás Téglakő ár-érték aránya kiemelkedő, tekintettel a termék tartósságára, sokoldalú felhasználhatóságára és esztétikai értékére. Az 5 cm vastag sárga-piros téglakő ára az anyag minőségét és tartósságát tükrözi, így az vásárlók hosszú távon értéket kapnak beruházásukért.

A Barabás Téglakő nem csak a területi funkciókat szolgálja kiemelkedően, hanem hozzájárul az ingatlanok esztétikai és pénzügyi értékének növeléséhez is. Akár lakóövezeti utakat, dísztereket, akár privát kerteket szeretnénk kialakítani, a Barabás Téglakő sárga-piros változata garantálja a minőséget, tartósságot és a letisztult, mégis karakteres megjelenést.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük