hétfő, július 15Építőipari hírek, cikkek
Shadow

A BACHL Nikecell EPS 150 nagy mértékben terhelhető hőszigetelő lemez bemutatása

A modern építészet és építőipar egyik legnagyobb kihívása a hatékony hőszigetelés biztosítása, különösen olyan területeken, ahol jelentős terhelésnek kell ellenállnia az anyagnak. Erre a problémára nyújt megoldást a BACHL Nikecell EPS 150, amely egy nagy mértékben terhelhető hőszigetelő lemez, kifejezetten talajjal érintkező helyek, födémek, fokozott terhelhetőségű padlók, járható lapostetők és zöldtetők számára.

BACHL Nikecell EPS 150, amely egy nagy mértékben terhelhető hőszigetelő lemez, kifejezetten talajjal érintkező helyek, födémek, fokozott terhelhetőségű padlók, járható lapostetők és zöldtetők számára.

Talajjal érintkező helyek

A BACHL Nikecell EPS 150 különösen alkalmas talajjal érintkező helyeken történő alkalmazásra, ahol vízszigeteléssel védett környezetben kell kiemelkedő terhelhetőséget biztosítani. Ez az anyag kiváló szilárdsággal rendelkezik, így a legkülönbözőbb építési környezetekben is megállja a helyét.

Födémek és padlók

A födémek és fokozott terhelhetőségű padlók esetében is elsőrangú választás a BACHL Nikecell EPS 150. Kiváló hőszigetelő képessége mellett, nagy terhelhetőségének köszönhetően hosszú távon is megbízhatóan teljesít, biztosítva az épületek energiatakarékos működését és a komfortos belső környezetet.

Lapostetők és zöldtetők

Az egyenes rétegrendű, járható lapostetők és az intenzív vagy extenzív zöldtetők hőszigetelésére is tökéletesen alkalmazható a BACHL Nikecell EPS 150. Ezeken a területeken különösen fontos a terhelhetőség és a hőszigetelés kombinációja, amit ez a termék magas szinten biztosít.

Gazdaságos megoldás új és régi épületek számára

A BACHL Nikecell EPS 150 nemcsak új, hanem régi épületek hőszigetelésére is gazdaságos és hatékony megoldást kínál. Kiváló ár-érték aránya mellett, egyszerűen beépíthető, könnyű és pontosan vágható, valamint megmunkálható, így a felújítások során is könnyen alkalmazható.

Környezetbarát és egészségre ártalmatlan

Nem utolsósorban a BACHL Nikecell EPS 150 környezetre és egészségre káros hatással nem rendelkezik, így fenntartható és biztonságos választás minden építkezés vagy felújítás során.

Összefoglalva, a BACHL Nikecell EPS 150 egy sokoldalú, nagy terhelhetőségű hőszigetelő lemez, amely különböző építési területeken nyújt hatékony és gazdaságos megoldást. Kiváló hőszigetelő képessége, magas szilárdsága, könnyű kezelhetősége és környezetbarát tulajdonságai mind hozzájárulnak ahhoz, hogy kiemelkedő választás legyen a modern építőiparban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük